Willkommen Collective - Volume 1

>> zaterdag 20 december 2008

Verzamelaars weten mij meestal niet te charmeren. Voor deze plaat maak ik echter graag een uitzondering. Hoewel alle bands, groepen en solisten op dit overzicht op zichzelf staan, zijn ze ook sterk met elkaar verbonden. Vele muzikanten binnen het Willkommen collectief verbinden hun naam maar al te graag aan verschillende projecten. Het is dan ook een samenkomst van vrienden en gelijkgestemden. We vinden bijdragen terug van groepen die hier al eerder aandacht en lof hebben geoogst, te weten The Laish Quartet, The Miserable Rich en Sons of Noel and Adrian. Daarnaast staan er smaakmakende amuses op de lijst van The Leisure Society, Atlas Crease en Kopek. Het wachten is slechts op albums van deze bijzondere projecten. Het klinkt allemaal even muzikaal en geïnspireerd. Hoewel de karakters duidelijk uit elkaar liggen, luistert deze doorsnede als album, een gemeenplaats van een unieke groep muzikanten geconcentreerd in Brighton. De stad zelf zullen we nooit kunnen importeren, maar laat iemand het voortouw nemen en gauw een paar optredens regelen op onze bodem.

0 reacties:

Doelstelling van deze blog

Meer aandacht voor het (nog) onbekende. In tenui labor of toch niet?

Mededelingen

Donderdag 1 juli: deze week weer een frisse herstart verwacht.
Kort reces tot 13-05-10.
Na een kort reces vandaag (24-02-10) weer aan de post. Inmiddels is deze blog twee jaar geworden!
Gedurende december zullen er minder recensies worden geschreven
21-31 augustus: tijdelijk even geen recensies ivm een kort reces
Zondag 14 juni: Creative Commons licentie BY NC ND van toepassing op alle inhoud
Woensdag 3 juni: zoekfunctie en auteursrechtenonderdeel toegevoegd
Dinsdag 19 mei: template aangepast, hopelijk verbeterd
Vrijdag 15 mei: nieuw template; ontwikkeld door Ourblogtemplates.com, 2008

Auteursrechten

© Copyright Benjamin N. Vis

Uitgezonderd waar anders vermeld, is op alle inhoud van deze blog een Creative Commons Attribution 3.0 License van toepassing. Deze is hieronder gespecificeerd als CC BY NC ND. Voor meer informatie klik op de links aldaar.

  © Blogger templates Inspiration by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP  

Creative Commons License
werk van Benjamin N. Vis, Nieuwe Geluiden is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-Niet-commercieel-Geen Afgeleide werken 3.0 Nederland licentie.